Welkom in jeugdhuis Tydeeh om voor de examens te studeren!

maandag, 27 december, 2021

Wie nood heeft aan een rustige studieplek is welkom in jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8. Vanaf 22 december tot 4 februari reserveert het jeugdhuis zeven tafels voor studenten. Je kan er terecht tijdens de openingsuren. Reserveren kan online, wifi is gratis beschikbaar. Hou bij je bezoek rekening met de actuele coronamaatregelen zoals het dragen van een mondmasker. We wensen alle studenten alvast heel veel succes!

De zeven tafels staan verspreid over het café op de eerste verdieping. Er is gratis koffie, thee en water. Andere snacks en dranken kan je aan kleine prijzen aankopen.

 

Je kan hier de openingsuren bekijken en je plekje reserveren.

 

Stille ruimte of met muziek?

Van maandag tot zaterdag kan je vanaf 8 uur in het jeugdhuis terecht. Op woensdag en zaterdag gaat het café open vanaf 11 uur, op vrijdag om 15 uur. Maar mag je natuurlijk blijven studeren als de muziek of het gebabbel niet storend voor je is. Op maandag, dinsdag en donderdag blijft het café een stille ruimte.

Samen studeren, geen sociaal gebeuren

Het aanbod voor samen studeren is in coronatijden geen sociaal gebeuren, dit initiatief richt zich tot studenten die thuis niet over de ruimte of mogelijkheden beschikken om in alle rust te studeren. Studenten dragen op elk moment verplicht een mondmasker en zitten op minimum 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast respecteren ze alle hygiënemaatregelen.

Ook welkom in de bib!

Vanaf 6 december tot en met 31 januari reserveert ook onze bibliotheek tien tafels voor studenten. Je kan er terecht tijdens de openingsuren. Reserveren hoeft niet, vol is vol!

Meer info: 
jeugdhuis Tydeeh
014 32 12 83
Bron: 
SCHEPEN VOOR JEUGD HANS DE GROOF