Plantjesverkopers gezocht voor Kom op tegen Kanker op 16 en 17 september

dinsdag, 9 augustus, 2022

Plantjesverkopers gezocht voor Kom op tegen Kanker op 16 en 17 september

Zin om de handen uit mouwen te steken voor Kom op tegen Kanker? Verkoop dan azalea’s tijdens het Plantjesweekend op vrijdag 16 en zaterdag 17 september! Enkele uurtjes is al genoeg om je steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Vrijwilligers melden zich via tegenkanker@gemeentemol.be of 014 33 05 03. Word plantjesverkoper en maak samen met ons een vuist tegen kanker!

Honderdduizenden azalea’s vinden jaarlijks hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Deze actie is enkel mogelijk dankzij de inzet van een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Heb jij zin en tijd om enkele uurtjes azalea’s te verkopen aan één van de supermarkten in het Centrum?

Meehelpen

Als vrijwilliger sta je steeds met minstens twee helpers aan een supermarkt om azalea’s te verkopen. Je draagt een T-shirt van Kom op tegen Kanker en een identificatiebadge. De uren dat je wil komen helpen, zijn volledig onderling af te spreken.

Maak het verschil!

De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar waardevolle steun- en zorgprojecten voor mensen met kanker. Zo worden er onder meer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat ook naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen. Elk jaar krijgen meer dan 40.000 Vlamingen de diagnose kanker, dat is maar liefst 5 mensen per uur. Die mooie projecten zijn dus broodnodig.

Elke verkochte azalea helpt de kankerpatiënten aan de beste zorg. En als vrijwillige plantjesverkoper draag je daar extra aan bij! Samen maken we het verschil in MooiMol!

Meer info: 
Bijgevoegd een mooie foto van onze vrijwilliger aan het werk!
Bron: 
SCHEPEN VOOR VOLKSGEZONDHEID HILDE VALGAEREN