La Femme Fatale

La Femme Fatale: musical met Molse Ute Seymens en figuranten Foto: Gemeente Mol
dinsdag, 19 juli, 2022

La Femme Fatale: musical met Molse Ute Seymens en figuranten ook bij ons te zien

Op zaterdag 1 oktober kan je in Schouwburg Rex genieten van ‘La Femme Fatale’, een musical over de grootste seriemoordenaar die ons land ooit gekend heeft. Onze eigenste Ute Seymens, eerder te bewonderen in musicals als Mol-in-Scène, speelt de vrouw van politie-inspecteur Castadot. De rollen van de slachtoffers worden bovendien ook vertolkt door acht lokale actrices. Mols talent van de bovenste plank dus! Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op www.cultuurcentrum-mol.be.

La Femme Fatale vertelt het waargebeurde verhaal van Marie Alexandrine Petit-Jean, die in de jaren dertig van vorige eeuw 12 onschuldige mensen vermoordde in het centrum van Luik. Cynthia Knoch speelt de dader, Maarten Cox vertolkt de rol van politie-inspecteur Castadot en ‘onze’ Ute Seymens schittert als mevrouw Castadot.

Acht lokale figuranten op elke locatie
De musical toert op verschillende locaties: Bilzen, Bree, Houthalen-Helchteren, Genk en Mol. Op bijna elke locatie nemen 8 plaatselijke figuranten de rol van slachtoffer op zich. Naast Ute staan er bij ons op zaterdag 1 oktober dus nog 8 Molse talenten op de planken! Deze Molse dames kan je bovendien ook nog in Genk bewonderen.

Tickets nu al te koop!
Wil je nu al graag zeker zijn van je plaats? Reserveer dan je tickets via www.cultuurcentrum-mol.be. Het belooft alvast de moeite te worden!

Meer info: Cultuurcentrum Mol, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be, www.cultuurcentrum-mol.be

Meer info: 
Gemeente Mol
Bron: 
Gemeente Mol