Gratis lasershooting voor tieners op vrijdag 14 oktober, vooraf inschrijven!

woensdag, 28 september, 2022

Ben je tussen 12 en 16 jaar? Hou je van actie? Schrijf dan in voor een spannende avond lasershooting op vrijdag 14 oktober. Als extraatje trakteren we alle deelnemers op bitterballen, mini-loempia’s en een drankje. We verzamelen om 17.30 uur op de parking van Mol in Action, Keirlanse Zillen 7. Het einde is voorzien om 20 uur. De deelname aan deze #TAPKLAP-activiteit is gratis. Vooraf inschrijven is verplicht en doe je via mail naar truus@tydeeh.be of door een bericht te sturen naar Truus Tydeeh op Facebook.

Ook dit schooljaar staan jeugdhuis Tydeeh en de dienst jeugd en sport weer klaar met #TAPKLAP, een vrijetijdsaanbod voor jongeren van 12 tot 16 jaar uit Mol en omstreken. Op vrijdag 14 oktober geven we de aftrap met spannende avond lasershooting. We spelen 2 spelletjes van telkens 20 minuten. Er kunnen maximum 20 jongeren deelnemen.

#TAPKLAP

#TAPKLAP is een project van jeugdhuis Tydeeh en de dienst jeugd en sport. Met dit project zet het jeugdhuis elke laatste vrijdag van de maand de deuren open voor jongeren tussen 12 en 16 jaar. De invulling van #TAPKLAP bepalen de jongeren zelf.

De dienst jeugd en sport en jeugdhuis Tydeeh zijn steeds aanwezig tijdens deze avonden. We zijn er niet om jullie te controleren of in het oog te houden, maar om jullie vragen te beantwoorden en mee te denken over jullie zotte ideeën!

Meer info: 
jeugdhuis Tydeeh
Bron: 
SCHEPEN VOOR JEUGD HANS DE GROOF