Bvb: 19/10/2020
Bvb: 19/10/2020

Zwangerschapsyoga

Zwanger?
Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam extra aandacht en zorg nodig om het nieuwe leven dat je draagt te voeden én om jezelf energiek en ontspannen te blijven voelen. Zwangerschapsyoga biedt de combinatie aan van zachte, eenvoudige yoga met fysieke en mentale voorbereiding op de bevalling en de geboorte van je kindje. Deze oefeningen en houdingen zijn aangepast voor het zwangere lichaam, dit is heel verschillend van gewone yoga! Er is geen kennis van yoga nodig, de houdingen en oefeningen zijn heel zacht en eenvoudig, wat maakt dat het voor iedere vrouw haalbaar is.

Waarom zwangerschapsyoga?
Zwangerschapsyoga werkt via ademhaling en ontspanning. Dit biedt een enorme hulp bij de fysieke uitdagingen van je zwangerschap maar ook bij de arbeid, de geboorte en het moederschap. Het brengt rust in zowel je lichaam als geest doordat je fysieke en emotionele spanningen steeds beter kan loslaten. Je geniet samen met je baby. Er is ook één partnerles waarbij jullie samen mogelijkheden kunnen verwerven om in vertrouwen en op een positieve manier de bevalling te kunnen aangaan.

Line De la Ruelle
In combinatie met mijn kennis en ervaring als doula wens ik via deze zwangerschapsyoga meer vrouwen voor te bereiden op de bevalling. Zodat ze in vertrouwen en vanuit eigen kracht samen met haar partner, hun kindje kunnen verwelkomen. Van harte welkom!

Zwangerschapsyoga is:
- Zorg dragen voor het nieuwe leven
- Ontspanning en ME-time
- Voorbereiding op de bevalling
- Stabiliseren en versterken van rug en bekken
- Leren omgaan met kwaaltjes en spanningen
- Bewustworden van jouw mogelijkheden ...

Voor alle zwangere vrouwen! Pril zwanger of al verder in de zwangerschap, welkom! Geen voorkennis nodig.

Voor meer info ziehttp://www.involleverwachting.be/zwangerschapsyoga/
Inschrijven viahttps://goo.gl/forms/VJu59u2HCoDA8ZyG3

De reeks bestaat uit 10 lessen en best inschrijven voor de hele reeks.
Instappen kan nog tijdens de eerste lessen, nadien is dat niet meer aan te raden aangezien er een bepaalde opbouw zit in de lessen.

Info

Datum
do 10 okt 2019
Uren19 - 20.30 uur
Inschrijfdatum
Inschrijven t.e.m. 2-10-2019
Organisator
Line De la Ruelle
Prijs

  • 150 euro
  • De cursus is een reeks van tien opeenvolgende lessen in groep (waarvan één les met partner). Via je ziekenfonds heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling indien je de volledige reeks volgt en betaalt. Vraag het sportformulier op bij ...

Locatie Stratenplan Mol

't Rode Labyrint
Gompelbaan 156